ДПС е номер едно в политиката вече 32 години, имаме визията

...
ДПС е номер едно в политиката вече 32 години, имаме визията
Коментари Харесай

Карадайъ даде знак за властта. Какво иска ДПС?

Движение за права и свободи е номер едно в политиката към този момент 32 години, имаме визията за развиването на страната и сме го доказвали доста пъти. Имаме експертизата, имаме и самочувствието, тъй като резултатите ни са налице. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Борино.

Другите желаят властта за себе си, без визия. Едни желаят да върнат социализма, забравяйки че точно Движение за права и свободи докара демокрацията у нас. Други желаят да ръководят страната властническо – през джипката. Трети, които са инцидентни минувачи в политиката, споделят, че се учат, като че ли страната е лаборатория. Не са в час другите партии, не са във времето, по тази причина ние споделяме, че шапката на рецесиите е политическата рецесия, която първа би трябвало да бъде решена, сподели още Карадайъ.
-->


Той даде и формулата за новото ръководство.

„ Вместо омразата, опълчването и разделянето би трябвало да има нормалност в политика, разговор сред партиите, сред власт и съпротива, сред другите институции. Вместо лъжата би трябвало да дойдат националните цели и цели, които със устойчиво държавно управление да вземат решение проблемите на хората.



Дойде време за обединяване и единодушие. Дойде време за съединяване, с цел да забележим същинската мощ на девиза: Съединението прави силата “, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

Той акцентира, че единствено Движение за права и свободи може да разпише и контракти европейските програми и поради отсъствието на Движението от централната власт 2 години България няма нито едно евро европейско финансиране, макар че в Брюксел стоят 60 милиарда, заделени за нашата страна.



Кметовете имат написани планове за десетки милиони и чакат да дойдат парите, съобщи още Карадайъ.

Той похвали кмета на Борино, че е осъществил 90 % от инфраструктурните планове.

Той е кмет номер едно, сподели Карадайъ и благодари на всички от родното му село за това, че го зареждат с сила и му дават сили. Припомни, че точно от Борино е евродепутатът Атидже Вели, която през днешния ден чертае европейската земеделска политика.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР